Direktlänk till inlägg 5 december 2010
Jag gjorde oststänger och tog med mig till adventskalaset i fredags. Så här gjorde jag...
Jag köpte en färdigkavlad smördeg i affären och skar den i mindre bitar, ca 1,5 cm breda. Sen penslade jag ena sidan med uppvispat ägg och strödde över riven ost av två smakrika ostar, grevé och parmesan. Sen vände jag på degen och lade varje bit på en bakpapperklädd plåt - ganska glest. Penslade även den andra sidan och strödde på den rivna osten.
Skjuts in i ugnen, 225 grader i 8 minuter och sen ska de kallna på galler eller ätas direkt till soppa eller glögg t ex...
Här har du ett riktigt recept från recept.nu om du hellre vill ha det...
Det blir inga fler inlägg här på bloggen (iallafall inte inom överskådlig tid) men kolla gärna in min matblogg Hillas matprat här på bloggplatsen eller min Instagram Hillas foto. ...