Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under februari 2008

Av Helga - 19 februari 2008 11:22


Första "svängen" avklarad och nu har jag ett uppehåll innan nästa flight.


Det bästa med att jobba på lovet är att jag får tillgång till en dator lite lättare än där hemma där alla fyra vill sitta vid en och samma dator mest hela tiden ;)



Nu ska den "utarbetade flygvärdinnan" gå och se om massagestolen är ledig och be om en omgång... Har du testat massagestol? Vad tyckte du?


Rösta om du vill

Av Helga - 19 februari 2008 07:06


Eftersom jag jobbar under sportlovet ska vi inte resa någonstans det här lovet. Det brukar vi heller inte göra eftersom jag prioriterar ledigt på sommar- och jullov istället. Maken är dock ledig hela veckan så han får hålla ställningarna fr o m idag...


Imorgon ska sonen iväg på egna äventyr. Han ska hälsa på en ganska ny kompis som han lärde känna på sitt konfirmationsläger i somras. Den killen bor i södra Sverige så nu har jag bokat en ungdomsbiljett på flyget åt sonen. Tänk att min "lilleman" blivit så stor att han ska ut och flyga på egen hand, spännande tycker både han och jag.


Dottern hade en kompis hos sig hela eftermiddagen igår och kvällen kröntes med att de bakade jättegoda chokladmuffins till sig själva och oss. Det mest överraskande var att det var städat i köket efteråt!! Det var nog inte min dotters förtjänst ;)

 

Rösta om du vill

Av Helga - 18 februari 2008 16:08


Efter att ha fixat konton med betalkort till ungdomarna åkte vi ner till stan och gick på en restaurang som har pizzabuffé. Dottern har varit sugen på att gå dit en längre tid och det var en hit. Både pizzor, sallader och diverse varmrätter fick man ta av som man ville och gott var det...


Efter detta stack sonen iväg på sitt och dottern och jag gick runt lite till och avslutade stadsbesöket med en smarrig smoothie på Wayne´s. Mmmmm....


 Rösta om du vill


Av Helga - 18 februari 2008 09:48


Alla är igång här hemma nu och det är rätt så tidigt för att vara en sportlovsmorgon...


Maken har cyklat iväg till byns frisör, sonen äter frukost och dottern duschar. Idag ska vi fixa bankkonton till ungdomarna med betalkort anslutna till det. Sparkonton har de förstås redan men nu tycker vi att de behöver ett konto för sina egna "rörelsepengar" så att de kan betala med kort eller ta ut pengar när de är på stan. En storbank har ett bra erbjudande där kortavgiften är 0 kronor tills den dag de fyller 18 år - det slår vi till på.


Vad resten av dagen bjuder är ännu oklart och det är det som är det bästa med lediga dagar...

 

En bild till på bäcken vi följde på gårdagens skogspromenad...

Vill du rösta?


Av Helga - 17 februari 2008 20:46


Maken och jag tog oss en riktig långpromenad i skogen och det var underbart vackert...


Vi gick längs med en bäck ganska länge som porlade på sina håll och på vissa ställen såg det ut så här. Isigt...


Efter en tidig middag gick vi alla fyra tillsammans på bio och såg storfilmen Arn tempelriddaren... den var mycket bra tyckte vi. Vacker, storslagen och spännande.

Det var mysigt att göra något med familjen i början av ungdomarnas sportlov...


Rösta ?

Av Helga - 17 februari 2008 12:34


Det var lite kris i de äldre tjejernas lag idag så dottern och två av hennes kompisar blev tillfrågade om de kunde åka med till storstan och spela match idag och så blev det... Orsaken är nog dels att det är sportlov och dels att det är en del skador på några av spelarna.


Sonen har stuckit in till stan för att träffa sina kompisar och jag har nyss kommit hem efter en runda på en stormarknad. Jag hade ett par stövletter att hämta från lagning och en reklamation att göra på en iPodladdare... En hemlis blev också inhandlad till makens födelsedag och en kasse mat blev det som alltid.


Idag är det en skön, halvsolig dag och det känns som vår i luften. Nu ska jag försöka övertala maken att lämna strykningen och gå med mig ut på en promenad.

 Så här fint blommade det i en tunna utanför en bostad i London...


Rösta på mig om du vill



Av Helga - 16 februari 2008 22:59


Jag tror vissa i familjen skämdes när jag dansade och tjoade och jublade över att Henrik och Magnus Rongedal gick vidare till final i Melodifestivalen!!! Låten var bra, de sjöng läckert och koreografin var super!!! Det enda lilla jag har att klaga på är att låten var lik en av Eric Gadds låtar...


 Grattis grabbar!!!


Att Jonsson och Häggqvist "bara" gick till andra chansen var väl årets CHOCK! Deras låt tyckte jag inte alls stack ut så mycket som en del journalister skrivit så för mig blev det bara en glädjechock att få se de coola tvillingarna ta en plats istället!!



 Rösta om du vill



Av Helga - 16 februari 2008 17:44


Statistiken har nog fått sig en törn igen - eller så är min blogg totalt under isen och superointressant för så här lite besökare var det länge sedan jag hade. Vad tror du? Har du också färre besökare än vanligt?


Vi ska snart sätta oss till bords och äta familjemiddag. Idag blir det lövbiff, klyftpotatis, tsatsiki och sallad. Kvällen är sedan vikt för melodifestivalen... det ska bli kul att se vilka som går vidare. Blir det som media sagt att storfavoriterna håller?? Jag ska inte gissa den här gången - det visar sig...


Här får du se en bild från ett bageri i London. Jag skulle ge mycket för ett sådant bakverk just nu!!

 Rösta om du vill


Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Skapa flashcards