Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under december 2007

Av Helga - 25 december 2007 11:18

Så var det då juldagen - julhelgens bästa dag enligt mig... Alla är trötta och glada, men har inga stora förväntningar på vad som ska hända under dagen. Vi vilar, njuter av julgranen, tittar på klapparna, testar grejer och myser... Vi har inga gäster idag och ska inte gå bort till någon heller. Lite god mat så småningom, en promenad kanske och ett familjespel ligger på programmet för dagen.


Igår firade vi jul med både makens familj och min och lyckades vara med på två stora julklappsutdelningar. Trevligt var det och maten var mycket god! Vi kom hem fram emot midnatt och då satt det fint med en skinkmacka och en kopp grönt te.


Det har inte blivit så mycket bloggat i dagarna eftersom vi både haft sonens födelsedag att tänka på och allt kring julfirandet.


Nu önskar jag dig en god fortsättning på julhelgen!!

Rösta på mig





Av Helga - 23 december 2007 13:07


Jag önskar dig en GOD JUL !!!


Rösta på mig

Av Helga - 22 december 2007 19:23


Här fick vi en mysig eftermiddag då ett par kompisar kom förbi med sitt julkort och vi bjöd in dem på en "julig" fika. Deras härliga hund låg och sov på hallmattan och sonen kom hem nöjd eftersom han blev bowlingkung den här gången.


Vi har nu klätt vår granna gran och den blev ännu grannare med glitter och kulor - nu börjar det bli riktig julstämning i stugan!  Vi bara fira en födelsedag först och sedan är det jul på riktigt...


Snart ska vi gå över till våra grannar på glögg, det ska bli skönt nu när vi fått det mesta klart här hemma!


  

Förra årets nyheter på tomtefronten ...


 Rösta på mig

Av Helga - 22 december 2007 12:48

Jag skickade precis en julhälsning till min syster och hennes familj som bor "down-under" och bifogade flera foton från släktfikat bl a förra helgen. Åhhh, vad jag saknar dem nu när det närmar sig jul - de är alldeles för långt borta!! Jag tror jag måste släppa fram några tårar :( 


Jag blir nog snart glad igen :)


Rösta på mig

Av Helga - 22 december 2007 10:44

Idag har jag redan hunnit damma i hela huset och städa toaletterna och jag har gjort min traditionella currysill... senare idag ska vi ta in granen och klä den. Vi vill att det ska vara klart för jul innan sonens födelsedag, så att vi kan ägna oss åt hans dag i lugn och ro...


Senare i eftermiddag ska sonen bjuda två kompisar på bowling och en bit mat på bowlinghallen för att fira födelsedagen. Det blir säkert kul och spännande att se vem som klår vem i år... Nu ska jag strax hämta dottern, som sov kvar hos sin kompis inatt, och skjutsa henne till en extraträning med ett lag som hon ska åka på cup med efter nyår.


 Vilken fin dag!!!

Rösta på mig





Av Helga - 21 december 2007 21:48

Maken och jag blev solokvist här hemma i eftermiddag och då åkte vi och köpte sushi och ingen behövde stå vid spisen i detta hus, skönt!


Har du tänkt på att det bara kommer att bli ljusare fr o m imorgon?? Härligt! Den blomstertid nu kommer, I denna ljuva... ja, jag vet - det tar väl ett tag till.


Så här fint var det i a f igår när solen gick ner...

Rösta på mig

Av Helga - 21 december 2007 14:28

Igår kväll kröp sonen och jag upp i vår dubbelsäng och tittade i gamla fotoalbum tillsammans (de var från den tiden då man tog kort, framkallade dem och satte in dem i album). Nu när barnen blivit ungdomar är det extra kul att titta på korten från när de var små - vilka godingar de var och är!!


Jag har dammsugit här hemma och maken har fått smaka julens första skinkmacka hos svärmor, som tack för hjälpen med granen. Jag kan tro att det var smaskigt, men här blir det ingen skinka gjord förrän dan före dan... Då smakar det så gott på kvällen att tjuva lite på skinkan!



 Så här vacker rimfrost har vi haft den senaste veckan, men nu hotar meterologerna med blidväder till julafton...

Rösta på mig





Av Helga - 21 december 2007 12:30

Maken slutade tidigt idag och kom hem med årets julgran och nu är han på väg hem till sin mamma med en gran också.


Det är något speciellt med julgranen, det blir en speciell stämning när den kommer in och kläs och doften är underbar!!! Jag minns så väl min barndoms jular när jag tassade ner för trappan på julaftons morgon och såg hur juleljusen i granen brann, det var så vackert!


Sonen åkte ner på stan för att fixa sina julklappar och därifrån skulle han åka hem till sin bästa kompis och dottern är hos en kompis här ute i området... Jag kommer mig inte för med så mycket just nu och det kan vara nog så skönt det också...


Så här ser granen ut innan vi tagit in den och klätt den...

Rösta på mig





Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards