Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under maj 2007

Av Helga - 13 maj 2007 15:42

Det var som vanligt skönt att sticka ifrån stadens alla måsten och dra ut på landsbygden och stugan. Vi grillade på lördagen och njöt av att kunna sitta ute. Självklart kollade vi på melodifestivalen, men vilken besvikelse att "The Ark" kom så långt ner i placeringslistan. Jag tycker de var värda en bättre placering.


Jag har legat på knäna i rabatterna och rensat ogräs och vi har gått en promenad nere vid havet. Fåglarna kvittrade som tokiga och gullvivor, pingstliljor och även maskrosor blommar för fullt!

Av Helga - 11 maj 2007 18:32

 Imorgon bitti ska vi börja med att åka till en gård i närheten som ska ha loppis i helgen. Det är Lions välgörenhetsorganisation som står bakom loppisen. Dit ska vi åka med ett gammalt bord och två gamla fina fåtöljer som bara tar upp plats i vårt garage.


Därefter sticker vi mot "stugan". Vi har en liten sommarstuga på ca 54 kvm med en tillhörande liten gäststuga. Vi har 250 meter ner till en havsvik där vi har en liten båt (allt är visst litet som i boken om den lilla lilla gumman). Båten tar vi ut bland kobbar och skär och fiskar eller solar på en klippa. Nu är det kanske lite tidigt för sol och bad ännu, men en fisketur kan det kanske bli. Jag ska nog mest bara ta det lugnt och rensa några rabatter.


Jag måste nog skriva ner ett citat också så här till kvällen:


Det sägs att snålheten bedrar visheten. Jag visste inte ens att de var gifta!

Av Helga - 11 maj 2007 17:38

Igår när dottern och jag skulle mysa blev det "filmtajm". Jag hade fått en film tillsammans med Tara för länge sedan och glömt bort den. Det var "Flickan med pärlörhänge", den var riktigt bra - nästan lika bra som boken faktiskt.


Idag har jag varit i ett land ganska långt bort och det var + 20 grader i skuggan redan  på förmiddagen. Vi hade fullt med passagerare både dit och hem och mycket att göra. Det är en anledning till att jag är tacksam för att min gubbe står i köket och lagar middagen nu. Jag är rätt trött efter att ha klivit upp kl. 05.00 och därefter inte haft någon riktig paus förrän på tåget hem. Lunchen intogs sittande på ett skåp i galley (köket på flygplanet). GLAMOUR!!!!

Av Helga - 11 maj 2007 16:11

Det är ju så "rätt" med byxor som hänger långt ner på höften och helst ska man då också ha coola märkeskalsingar som sticker fram. En del kompisar till mina barn har byxorna så långt ner att jag tror att de ska tappa brallorna när som helst. När de ska till att dra upp tänker jag att NU äntligen drar de upp rejält. Men, nej då, en 1/2 cm på sin höjd halas byxorna upp.


Tänk om de visste att detta kallades Gällivarehäng när jag var ung.


Så här kunde det låta när klassen spelade fotbollsmatch:


Här på denna gröna äng, springer _________  (valfritt namn) med Gällivarehäng!

Av Helga - 10 maj 2007 18:49

 - undrar om jag beviljas övertid för min söndagsångest.

Av Helga - 10 maj 2007 18:45

Jag ska åka ut och flyga igen tidigt imorgon bitti. Det blir också bara en dagstur utan övernattning och sedan har jag ledig helg! Då blir det en liten tur till stugan.


 Därefter har jag semester (hipp hipp, hurra hurra hurra hurra) i en dryg vecka. Jag har under en längre tid sparat undan en dag här och en dag där  - och dessa dagar måste nu tas ut. Inte mig emot, Maj är ju en härlig månad att ha lite ledigt, eller hur???

Av Helga - 10 maj 2007 18:08

Nu är jag åter i hemmet efter en skumpig flygdag. Olika fronter på vår väg söderut skapade orolig luft och jag märkte att många passagerare kände ett visst obehag. Inga spyor idag dock... tack och lov för det!!


Nu har maken och sonen åkt iväg på träning och dottern och jag har just avslutat middagen. Köttfärssås med ris och avocado blev det idag. Nu ska dottern cykla iväg och handla filmjölk och sedan ska vi sätta oss och mysa lite. Deltävlingen i melodifestivalen får vi nog ta och spela in, den går ju så sent. Det ska bli kul att se inspelningen imorgon och själva festivalen på lördag. Både dottern och jag är riktiga schlagerfans - fast mest på skoj. Det är kul att snacka om låtarna, artisterna och utstyrslarna.


Ha en skön kväll!!

Av Helga - 10 maj 2007 08:28

När Linda Rosing var med i Big Brother (jag tror det var det programmet - jag har ej den kanalen) visste väl de flesta vem hon var. Jag hade med henne på en flygning och hade ingen aning...


Min kollega sa till mig, efter att jag pratat med henne. - Du vet väl att det där är Linda Rosing?


Nej, som sagt, det visste jag inte.


Nu vet jag ju vem det är, men jag kan fortfarande inte riktigt förstå vad som gör henne så intressant. I stort sett varje dag har hon och hennes Fadde fått rubriker i de stora kvällstidningarna. Kan någon förklara för mig. Vad är så intressant med Linda Rosing?

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards