Direktlänk till inlägg 11 juli 2007
Strykningen är klar och det mesta av packningen av kläder. Detaljpackningen av maten tar jag imorgon. Nu har jag mest skrivit listor och ställt fram torrvaror.
När jag kom ut i trädgården såg jag att de svarta vinbären var mogna. Oj då... fick ta och plocka av dem också mitt i alltihopa. Bären fryser jag och gör saft av tillsammans med rabarber senare i augusti/september. Vinbärsbusken hade fått kompisar; vinbärssnäckor, mini-tvestjärtar och bladlöss. Alltid är det något på växterna !!
Nu är det snart dags att tänka på middagen. Det blir kycklingfileér, som jag lagt i marinad, med pasta till. Vi öppnade en flaska chardonnay igår för att fira att min semester börjat och den dricker vi upp ikväll. Vi är inga storkonsumenter som du ser. Något glas vin till maten brukar vara lagom.
Det blir inga fler inlägg här på bloggen (iallafall inte inom överskådlig tid) men kolla gärna in min matblogg Hillas matprat här på bloggplatsen eller min Instagram Hillas foto. ...