Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under september 2007

Av Helga - 13 september 2007 17:53

Idag har jag inte hunnit skriva något tidigare eftersom jag varit på "stop" i en Europeisk huvudstad. Där var det 20 grader varmt och ljuvligt på alla sätt. Jag ska visa bilder och skriva mer om det en annan dag.


Nu har jag ett kort uppehåll och ska få i mig en bit mat innan min sista flygning före ledigheten. Nu bär det av norrut...Sedan är jag ledig några dagar och det ska bli så skönt - lite hemmaliv är vad jag behöver nu!!


En polare som jag träffade på härom dagen;



Av Helga - 12 september 2007 11:12

Min omröstning från i försomras har fått nytt liv och hela 83 personer har röstat hittills. Det är ju hur kul som helst!!


Just nu önskar hela 19 % se Anders som programledare


Lotta Engberg ligger och smyger tätt efter på 14,5 %


Lasse Berghagen kämpar för att komma ifatt och har nästan 11 % av rösterna.


Några fler namn kämpar också om att ta rollen som programledare i Allsången.


Hela 26,5 % bryr sig överhuvudtaget inte om detta...



Av Helga - 12 september 2007 10:01

Nyligen var jag i Sundsvall och jag hittade en ny affär, nämligen Vackra Hem på Tullgatan 8. Det var en riktigt mysig affär med heminredningsprylar, smycken etc. Jag pratade med den ena ägaren och affären har bara varit öppen i ca 2 veckor. Båda ägarna har tidigare arbetat som lärare och har nu uppfyllt sin dröm om en egen butik.


Har du vägarna förbi Sundsvall eller om du bor där tycker jag du ska ta dig en titt på Vackra Hem!!


En liten blomma;

Av Helga - 12 september 2007 08:40

Det blev riktigt sent igår och jag låg inte i min säng förrän klockan 01.45 Imorse klev jag upp vid 07.00 för att hinna prata med familjen innan de skulle sticka iväg till skolor och jobb.


Allt verkar bra här hemma och sonen var lycklig över att ha fått ännu en ny coach till sitt lag, nämligen ett hemvändande Europaproffs. Dottern hade fått sitt individuella träningsprogram i sin idrottklass och var nöjd med det. Hon ska få träna mycket styrka och hade fått bra betyg i de övningar de hittills fått göra.


Jag skulle egentligen ha träffat en kompis idag och vi skulle ha ätit lunch tillsammans. Nu har hon dessvärre fått förhinder, men faktiskt var det skönt så jag hinner vila lite mer innan jag ska ut till Arlanda igen för lite mer kvällsflygningar. Vi får ta lunchen vid ett annat tillfälle.


Kompisen och jag träffades på gymnasiet och blev vart efter jättebra kompisar. Efter gymnasiet bodde vi tillsammans och när vi hade jobbat ett tag efter skolan och tjänat pengar stack vi iväg och reste i USA och Västindien i tre månader och vi har även tågluffat ihop. Det faktum att vi bott ihop och rest ihop har svetsat oss samman, Nu för tiden är det dock svårare att finna tid bara för oss med tanke på barn och annat, men vi försöker träffas med jämna mellanrum och uppdatera oss om hur vi har det.


Skönt att SAS tar in sina Q400-maskiner på översyn! Det har varit två allvarliga tillbud på kort tid - oroväckande!


Ännu blommar det;

Av Helga - 12 september 2007 00:44

...och jag ska åka hem från jobbet nu. Har haft en rätt så hektisk flygning med mycket passagerare. En indiska som vaktade vårt flygplan i ett västligt land gav mig indiska snacks. De var kryddstarka, men goda!


Sov sött och dröm om din drömprins/drömprinsessa!!!!!

Av Helga - 11 september 2007 12:42

Idag tänker jag på offren och de anhöriga den 11/9 i World Trade Center och i de flygplan som kapades i USA......

Av Helga - 11 september 2007 11:53

Jag är nu på "stop", som vi kallar våra övernattningar. Jag somnade sent efter en hektisk flygdag och sov sedan som ett barn till 10.30 Jag blev nästan chockad för så länge sover jag normalt sett aldrig! Skönt var det iallafall! Idag börjar vi ge oss av härifrån på eftermiddagen och jobbar ända in på småtimmarna, men nu först ska jag sticka ut på stan och fixa en del ärenden. Det är egentligen perfekt att vara på stop för man kan inte göra så mycket nyttigt som tvätta, stryka, laga mat och sånt utan kan unna sig promenader, shopping, "fikor" etc...


Vi hade en passagerare med oss här nyligen som inte fick tillträde till landet vi reste till p g a felaktigt visum. Han fick lov att återvända med oss med vändande flyg. Det var verkligen synd om honom, snyft, snyft. Jag hoppas verkligen att han kan få hjälp av landets ambassad i Stockholm så han får komma in i landet vid ett senare tillfälle.


Ha en riktigt underbar dag!


Här är en bild som min dotter gjort;


Av Helga - 10 september 2007 12:34

Nu är det snart dags att checka in för min flygning.


Jag kom på att jag såg några kändisar härom dagen. Ni kanske kan gissa vilka bara på förnamnet?


Carola

Carl-Jan

Lennart (Ledtråd; Ko....en)

Måns


Ha en fin fortsättning på dagen!!

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards