Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under juni 2007

Av Helga - 1 juni 2007 15:03

Jag har hittat ett nytt sätt att roa mig. På Nyligen.se kan man slumpa fram bloggar uppe i högra hörnet. Det är ett trevligt sätt att hitta bloggar som man annars kanske aldrig skulle ha läst. Prova själv!

Av Helga - 1 juni 2007 09:35

Nej, sömnen var inte så god inatt.

  • Dels så störtregnade det utanför fönstret och jag låg och funderade på hur dränkta mina krukor på trädäcket skulle bli (orkade inte gå och lyfta in dem under tak).
  • Dels så skulle sonen upp jättetidigt imorse för att åka på en cup och jag låg och lurpassade på väckarklockan för att inte missa.
  • Dels skulle dottern också iväg tidigt med matsäck för att vara medhjälpare vid åk 4 och 5´s idrottsdag.
  • och så hade jag bomull i hela huvudet och tjocka i näsan och öronen. Hm... Jag sover nog bättre inatt - förhoppningsvis!

Jag drack te till frukost och det gör jag bara när jag är sjuk. Nu måste nog koffeinet fyllas på. Jag ska göra en "Latte" med hjälp av min lilla mjölkvisp.

Av Helga - 1 juni 2007 08:37

GnällO vill SÅGA Marie Söderqvists krönika " De som gapar efter mycket" från i onsdags. Jag blev så arg när jag läste den så jag blev tvungen att skicka ett mail till henne och chefredaktören för Expressen. Den handlade naturligtvis om SAS-strejken och de bortskämda flygärdinnorna.


Nej du Marie, ta dig du en liten 20-minuters matrast så ska du se att du ser sammanhangen mer klart och dessutom kanske du undviker magsår eller andra stressrelaterade symptom i framtiden.


Ett litet tillägg från en som arbetar i flygbranschen: Tro inte på allt som kommit fram i media om hur lite en kabinanställd jobbar och hur mycket de tjänar. Båda sidor vill naturligtvis ha sympatierna på sin sida. Lite sunt förnuft kommer man nog längst med.

Av Helga - 1 juni 2007 08:26

Jag läste i gårdagens Expressen om en 14-åring som blivit bunden och fasttejpad med bred tejp vid flera tillfällen. Den senaste gången var på skolgården och mobbarna tog dessutom kort som de skickade runt till allas mobiler. Vilken fruktansvärt förnedrande behandling av en skolkamrat.


 I slutet av artikeln står det att det kan bli aktuellt med hemundervisning för den mobbade pojken. GnällO tycker, i fall som detta, att det är självklart att om några ska flyttas på så är det mobbarna - de kan få hemundervisning eller förvisas till en annan skola. Då kanske vi kan få stopp på det här med mobbningen bland skolungdomarna!

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards