Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under juni 2007

Av Helga - 3 juni 2007 18:29

En gång när barnen var små fick hela familjen följa med mig på en hotell-övernattning i Norrland. Barnen, som var ganska små, tyckte det var jättekul för det var vinter och massor med stora snöhögar att åka kana på. Vi gick även på "Frasses" och badade i hotellpoolen. Poolen var visserligen iskall eftersom det var juletid och endast besättningar som bodde på hotellet, men med en varm bastu emellanåt gick det bra ändå.


Eftersom jag hade familjen med mig skulle vi få betala extra för ett större rum (bröllopssviten) med extrasäng, så alla skulle få plats.


Den andra dagen när vi skulle åka hem stod jag i duschen när min dotter kom farande in i badrummet.


- Mamma, mamma, titta vad jag hitta!! Det var ett par gamla trosor som låg kvar mellan sängarna i dubbelbädden. Fy vad snubbigt!!!!


När det var dags för avresa berättade jag om händelsen för receptionisten och det blev aldrig tal om att betala extra för vare sig frukost, större rum eller extrabädd.


Jag som tillbringar relativt många nätter på hotell vill nog inte veta allt som skulle kunna hittas på rummen. Jag väljer att inte kolla så noga!

Av Helga - 3 juni 2007 16:28

Allt gick bra på stadens parkscen. Dottern och hennes skolkompisar var såå duktiga. Det var mycket publik som tittade på musikalen. Från oss kom både svärmor, hennes vännina, min ena syster med familj och vi själva. Det är en underbar sommardag här idag så utomhusscenen passade perfekt just denna dag.


När vi kom hem åt vi en lunch som idag bestod av varma mackor. Efter det har vi suttit och solat i trädgården en stund - det är inte ofta det händer. I år har jag inte solat något alls så det fick bli en ganska kort solningsstund för att inte bränna huden.


Jag har fortfarande tjocka i högerörat, det är jobbigt. Det får ta och släppa snart för nu är jag less på det!!

Av Helga - 3 juni 2007 09:24

Idag ska vi åka till stadens park och dotterns skolkör ska spela upp sin Linnémusikal på en utomhusscen i parken. Det ska bli spännande! Dottern får nu dra på sig sina 1700-talskläder för sista gången. Grand Finale.


Sonen kommer hem från sin cup framemot 22-tiden och lär få det motigt att gå upp till skolan imorgon bitti.


Själv ska jag nu sätta mig och fylla i närvarokort till klubben för min "gubbes" pojklag och skicka in det via datorn. Önska mig lycka till!!

Av Helga - 2 juni 2007 21:27

Vi är tillbaka från uppvaktningen av ett syskonbarn som tagit examen vid polishögskolan idag. Vi blev bjudna att sitta på hennes fina innergård och fick två goda matpajer, pastasallader, grönsallad, bröd, kex, ostar, frukt, vin/öl, herrgårdstårta och kaffe. En mycket trevlig tillställning!!


Vi fick också se hennes nya lilla lägenhet för första gången. Det var en jättesöt liten etta. Det var tur att det var fint väder för innefest skulle inte ha funkat. Ikväll skulle syskonbarnet fira med 10 väninnor. På måndag börjar allvaret som polis i Stockholm.


Såg på sommarkrysset och där berättade Andreas Johnsson att han inte använde kalsonger på melodifestivalen! Hm...Låter ju skönt i ett par skinnbyxor!


Ha en go´lördagskväll!!

Av Helga - 2 juni 2007 10:31

Nu har jag en ny omröstning på min blogg! Gå gärna in och rösta!!


Resultatet av den förra omröstningen blev som följer:


Vilket typ av kryss föredrar du?

Ett vanligt hederligt korsord - 58,3 %

Ett Sodoku - 25 %

Ett krypto 6,3 %

Inget av dem 11,3 %


Antal röstande var 48 personer - tack för er medverkan!

Av Helga - 2 juni 2007 09:59

Nu har vi sovit ut och det var sååå skönt. Duschat har jag gjort och nu ska jag åka ner på stan för att klaga på min relativt nya digitalkamera som fått fnatt. Jag ska köpa mer näsdroppar och ta ut ett recept på mer rinexin för att kurera förkylningen maximalt. Jag vill bli frisk så fort som möjligt så jag kan flyga snart igen!


Därefter ska vi hämta upp två syskonbarn innan vi far till huvudstaden för att fira det äldsta syskonbarnets examen från polishögskolan. Grattis J !!!!


Hej hopp!

Av Helga - 1 juni 2007 22:05

Jag har tittat på Talang 2007 tillsammans med dottern. Vi har inte sett alla avsnitt, men programmet har pågått ett tag här i vår och antiklimax kom ikväll.


Programledaren Peppe Eng skulle läsa upp vem som var vinnaren i finalen och den som skulle vinna en miljon kronor. Peppe tar upp lappen ur kuvertet så att alla TV-tittare kan läsa vinnarens namn.


 Redan en klassiker... Go Peppe!...

Av Helga - 1 juni 2007 15:35

Det har blivit många GnällO-inlägg (Gnällombudsmannen) idag. Kan det bero på att jag är trött och förkyld?


Hur som helst det jag retar mig på nu är det faktum att Expressen och Aftonbladets sportdelar i stort sett bara handlar om fotboll, ishockey och spel. Det finns ju så många andra sporter som vi läsare är intresserade av.


Fru Fundersam har också skrivit om Aftontidningarnas sätt att skriva idag.


"Gubben" min har kommit hem från jobbet och vi har tagit en fika ute. Solen skiner... Dottern är på stan med en kompis och ska hämtas lite senare. Ikväll ska jag laga färskostfylld lövbiff med färsk pasta.

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards