Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Direktlänk till inlägg 27 januari 2015

Snöstorm i New York och i Luleå...

Av Helga - 27 januari 2015 11:29



Igår förmiddag var jag i Luleå och det var riktigt stökigt väder. Snön föll på tvären och vinden ven med full kraft. Jag skyndade mig bara till Åhléns och Twilfit för att köpa lite förbrukningsartiklar (nylonstrumpor, nagellack och hårtoning) och sen in på hotellrummet. Efter av-isning av flygplanet kändes det bara bra att flyga söderut igen.


 

Bild tagen inifrån hotellet genom en fönsterruta...


I New York väntas en otroligt stor snöstorm och ca 7000 flygavgångar har ställts in, så också våran flight till/ från New York idag.


Jag ville ta en bild på årets isdjur i Luleå men tyvärr var bävern helt översnöad. Här kan du läsa och se mer om årets isdjur.


Jag har haft fyra intensiva jobbdagar med ca 10 timmar per dag i arbetstid men idag har jag lugnare dag med bara en flygning på schemat i eftermiddag. Det känns riktigt skönt! Det är väl kontrasterna som gör att man uppskattar sin fritid antar jag!?



Jag avslutar med en sommarbild. Liksom för att inte glömma bort hur det kan vara bara några månader från nu...

 


#snöstorm #helga #flyg #resa #luleå #newyork #sommarbild #softa

Flyg · Natur · Resor
 
 
FREEDOMtravel

FREEDOMtravel

27 januari 2015 19:09

Huh, det där såg kallt och ruggigt ut!

http://www.freedomtravel.se

 
Mia

Mia

27 januari 2015 19:43

På fredag vill jag du meddelar vædergudarna att jag inte vill ha varken snøstorm, eller annan storm øver Norge och Sverige... Før visst måste ni flygfolk ha kontakt med de mæktiga vædergudarna.

Hur var det under Gudrun-stormen? Instælldes alla flygavgångar då i sødra Sverige? Det hænde så mycket annat så jag mins inte.

Du njuter av en lindrigare arbetsdag. Det ska du absolut gøra, men jag måste briljera med att jag snart ska njuta av en månads ledighet... ;-)

http://miatankar.wordpress.com

Helga

27 januari 2015 21:01

Haha will do ;)

Jag minns inte heller hur det var under den stormen. En vanlig storm går det bra att flyga, iaf för det mesta. Vi lämnade också Luleå i stort sett på tid. Kanske lite värre i NY för det väntades runt en meter snö.

En månad ledigt låter ljuvligt! Njut!

 
Åsa

Åsa

28 januari 2015 12:43

Fy vilket väder!
Jag gillar helt klart din sommarbild bättre. =)

http://wessand.blogg.se

 
Ingen bild

Anneli

28 januari 2015 21:41

Får man stanna inomhus tycker jag faktiskt att sådant väder kan vara lite mysigt. Gosa med katten, baka bullar och se en bra film!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helga - Söndag 14 jan 14:27

Det blir inga fler inlägg här på bloggen (iallafall inte inom överskådlig tid) men kolla gärna in min matblogg Hillas matprat här på bloggplatsen eller min Instagram Hillas foto. ...

Av Helga - 20 december 2022 18:33

Här kommer årets uppdatering från mig.   Förra vintern hade vi ju mycket covidrelaterade problem i Sverige fortfarande. Nyårsafton fick vi fira ensamma hemma och inte med våra trevliga vänner. Detta då jag hade flugit med en kollega som konstater...

Av Helga - 6 december 2021 16:08

Här kommer den årliga uppdateringen från mig.    Fortfarande jobbar jag inom flyget och efter en lugn tid, under första delen av pandemin, ökade flygtrafiken och arbetstiden fr o m juni månad. Det känns som att folk reser mycket nu igen, men i oc...

Av Helga - 26 december 2020 16:16


Det börjar bli tradition att jag uppdaterar bloggen en gång kring jul. I övrigt blir det ingenting skrivet här, men min andra blogg "Hillas matprat" lever i maklig takt... Vill du se mina foton kan du kika in på instragram och kontot "hillasfoto". ...

Av Helga - 21 december 2019 14:02


Så har snart ännu ett år passerat och jag tänkte att en uppdatering kunde vara på sin plats...   Året började med en fantastisk resa till Madeira med dottern. En vecka med vandringar och upptäcktsfärder och skönt sommarväder gjorde oss båda gott....

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards