Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under juni 2016

Av Helga - 7 juni 2016 22:48

Det har varit en intensiv arbetsvecka med sena kvällar.Jag hade en ny elev i fyra av de fem dagarna och bl a hade vi ju en charterflygning som jag skrev om senast där vi fick åka hem utan passagerare... Otroligt konstigt och lyxigt!


Grekland i kvällsljus...



 

Här sitter jag och fikar på hemvägen medan de unga kollegorna ser på film på sina datorer. Jag hade tagit med mig  jordgubbar vilket var uppskattat. En av kollegorna som var med på mn flygning blev "kidnappad" . Det gick nämligen en till flygning i stort sett samtidigt och den flighten skulle ha fullsatt på hemvägen. Det var därför vår kollega fick gå över och jobba på hemvägen istället för att sitta och ha det gött.. 


Nu är det ledigt igen och idag blev det träning, besök hos mina föräldrar, köp av nya sommarbyxor, hämtning av paket på COOP och hämtning av två nya nattygsbord på MIO.


Imorgon ska jag till en kompis och luncha och det kommer några tjejer till vet jag. Det ska bli kul!


#helga #flyg #charter #jordgubbar



Av Helga - 2 juni 2016 09:23

Tack vare ett schemabyte fick jag två extra dagar ledigt den här gången mot att två dagar försvann på min vårsemester. Jag har njutit av de extra dagarna men nu är det dags att dra på "den blå" igen. Även denna gång blir jag handledare till en nyanställd. Fyra dagar ska vi jobba tillsammans innan hon ska checkas ut. Det blir nattpasset alla dagarna med hemkomst runt 02-03 på nätterna...


Sist jag var ute och flög hade jag bl a en charterflygning till Kreta. Flygbolaget har fått en massa charterproduktion i sommar, vilket är bra. Nu har jag en charter i veckan tills jag påbörjar min sommarsemester. Den här veckan blir det en tomflygning hem från en Grekisk ort - detta för att det är första turen och för att det inte finns några resenärer att "plocka hem".


Det är en fantastisk tid på året nu och jag njuter. Igår blev det en långpromenad tidigt på morgonen innan det blev för varmt.


 


Magnolian i full blom...


#helga #flyg #natur #försommar #magnolia

Flyg · Natur · Resor

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Skapa flashcards