Direktlänk till inlägg 26 mars 2013
Igår hade vi ingen rast mellan våra fyra inrikesflighter.Det var bara 30 minuter från att vi parkerade tills vi for iväg igen med nya resenärer. På den sista kvällsflygningen lastades det mat till oss ombord. Så där satt vi i främre galley på två crewstolar och på ett cateringskåp, som vi lyft ned. Klockan var över 21 och då kände man sig nästan lite spansk - spanjorerna äter ju sent har jag hört...
Skämt åsido - det nya upplägget med såna fullspäckade dagar och mat lastad under flygningarna har inneburit att jag köpt mig en matlåda. I lådan lägger jag några riskakor, en ask makrillfiléer och två kokta ägg. Det är bra att ha lite "nödproviant" med sig.
Ringa hem, kunna bli nådd under dagen, gå på toa och göra nummer 2 och sån lyx håller vi inte på med!
Snart blir det lite ledigt med spansk mat på riktigt...
Det blir inga fler inlägg här på bloggen (iallafall inte inom överskådlig tid) men kolla gärna in min matblogg Hillas matprat här på bloggplatsen eller min Instagram Hillas foto. ...