Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under januari 2009

Av Helga - 13 januari 2009 21:54


Vi har varit på ett möte med klubben här på kvällningen. Det ska arrangeras en cup här i stan snart och vi var en grupp som skulle diskutera olika arbetsuppgifter inför cupen. Jag tog på mig att fixa priser till 24 stycken matchens lirare. Helst med någon sponsring - bara att gå ut och jaga.


Till middag blev det lax i ugn med pesto- och ostgratinering och till det gjorde jag ugnsbakade grönsaker. Mmmm.... det var gott!


Rösta gärna på mig genom att klicka här


 Vem kunde tro att det gamla hockeyspelet skulle komma fram igen? Det var roligt att ha framme under jullovet och det gick hett till i matcherna...

Av Helga - 13 januari 2009 09:15


Det blev en flygning igår men det var verkligen en lugn flight. Nu var det bara vuxna resvana resenärer ombord. Så nu är allt "som vanligt" igen på jobbet...


Idag är jag ledig och det passar ju bra eftersom dottern ska vara hemma idag också. Hon är rejält rosslig och sover fortfarande. Vi får se hur läget är när hon vaknar.


Det ska shoppas lite idag. Dottern fyller snart år. Två år om man räknar hur många år av tonåren som passerat ;) Det ska inhandlas presenter... Sch... HEMLIGT HEMLIGT!!


Jag fick en fin mammablogg-utmärkelse av Fröken Evans . Den är jag jätteglad för. TACK!

 Jag tycker att alla mammor i min länklista är värda den här utmärkelsen!


**************************************************
*********************************

Nu är glada julen slut slut slut

julegranen kastas ut ut ut

men till nästa år igen

kommer han vår gamle vän

ty det har han lovat


Julebocken bor i kökssoffan till nästa jul...


Andra saker packas ner i kartonger och bärs upp på vinden...


Rösta på mig snälla du!

Av Helga - 12 januari 2009 21:39


Har du sett den senaste ICA-reklamen som handlar om Stigs rynkor. Den är så rolig!!


Har du missat den kan du hitta filmen här. Underrubrik "Stigs rynkor"...


http://www.ica.se/FrontServlet?s=butiker&state=reklamfilmer_ny&page=1&movie=mms://qstream-wm.qbrick.com/01961/01961_081222_v2_stigsrynkor_wis_l.wmv


Rösta gärna på mig här - klicka

Av Helga - 12 januari 2009 10:29


När jag kom hem igår bestämde vi oss för att slänga ut julgranen.


Jag hade egentligen tänkt vänta till "Knut"

men NEJ nu åkte julgranen ut.

Det hamnade som vanligt barr här och där. 

På kvällen jag till och med i håret barren bär.


Jag tror jag blir poet i mitt nästa liv...  


Idag är det återigen jour och det verkar ännu så länge lugnt. Dottern är hemma pga en djup hosta och snuva. Vi har sett på en film och spelat ett frågesportspel på morgonen.


Rösta gärna på mig genom att klicka här



Av Helga - 11 januari 2009 12:01


Söndagar är en större resdag än lördagar och då ringde det naturligtvis på jouren. Jag är cool och sover om jag har väldigt tidig jourstart. Allt är packat och klart för avfärd och jag duschar kvällen innan så jag kan komma iväg fort. Och fort blev det idag...


Nu är det en matpaus på Arlanda, en inrikesflygning till och sedan hemgång. Idag verkar de sista hemvändarna efter jul och nyår resa. På måndag är det väl vanlig vardag igen ;)


Rösta gärna på mig - klicka här

Av Helga - 10 januari 2009 16:38


Jag packade in uniformen, nylonstrumporna och väskorna i bilen och åkte ner till matchlokalen för att se dotterns match. Lite undrande var jag allt om jag skulle få något jobb på jouren eller inte. När ungefär halva matchen hade gått kunde jag glatt konstatera att jag klarade mig undan idag. Jag har ny jourtid imorgon, men imorgon är en annan dag...


På hemvägen åkte vi förbi en bra godisaffär och köpte lördagsgodis till hela familjen - även till grabbarna som inte kommer hem förrän vid sjutiden. Nu blir det familjemys ikväll.


Eftersom jag inte visste om jag skulle komma hem ikväll eller inte tog jag fram köttfärs ur frysen innan matchen - det kan man alltid göra något av. Jag tror vi gör lite köttfärsbiffar av "klumpen".


Rösta på mig är du snäll - klicka här


Av Helga - 10 januari 2009 08:53


Idag har jag jour och har ännu inte blivit utringd trots att jourtiden började mitt i natten. Det är underbart de gånger man vaknar på morgonen och inser att telefonen inte har ringt.


Maken och sonen har redan gett sig av. De ska till en grannstad och spela två matcher där. Maken coachar och sonen spelar...


Dottern sover ännu så det är stilla i huset. Senare i eftermiddag ska även hon spela match. Vi får se om jag kan följa med och titta eller om det blir flyga av!!??


Igår kväll skulle vi ha gått på elitbasketmatch men ingen orkade utom dottern. Vårt lag spelade uselt och förlorade - det var tur jag stannade hemma. Synd bara att jag missade när vår vän vann en stor platt-TV och en mobil i matchpausen.


Rösta gärna på mig här



Av Helga - 9 januari 2009 22:01


Jag fick lov att ta mig en liten lur på kökssoffan efter hemkomsten för att fungera som en snäll mamma. Efter en så tidig start är man rejält stukad när man kommer hem.


Vi åt en god middag som bestod av fläskfilé, ugnsrostade grönsaker/ potatis. Mmmm... Lite "På spåret" och sedan lite "Let´s dance" och nu är det snart sängdags för trötta mamman.


Jag har läst ut min bok idag och den var fantastiskt bra!! "Tusen strålande solar" av Khaled Hosseini. Läs den om du inte redan gjort det!


Nu kommer det att kännas tomt för det där var en riktig bladvändare...


Natti Natti


Rösta gärna på mig genom att klicka här

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards