Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under mars 2008

Av Helga - 27 mars 2008 16:15


När vi kom hem från sommarstället hade dottern sparat lite av de pannkakor som hon stekt och det var härligt att bli bjuden på det efter en utedag.


Det var betydligt mycket mer snö på landet än vad vi någonsin kunnat ana - mycket mer än här hemma... Vi som trodde att vi kanske skulle kunna räfsa lite löv - hahahahaha - not! Snön hade kommit strax före påsk berättade en granne som hade varit därute i två veckor nu.


Det blev en skön promenad nere vid havsviken istället och därefter en härlig stund intill husväggen i solen. Vackert, tyst och vitt!


Rösta?


Så här fint var det nere vid havsviken idag...


...och här brukar midsommarstången stå i juni månad...

Av Helga - 27 mars 2008 09:45


Två termosar med varmt vatten, nescafepulver, varma koppen, äggmackor och kanelbullar är nu nedpackat och nu far vi mot sommarstugan - det ser ut att bli en kanondag...


Rösta?


Av Helga - 26 mars 2008 22:18


En skön, ledig dag har det varit idag om än kall och blåsig...


Maken har varit en hjälte idag och grovstädat tvättstugan och rensat undan högar av gamla kläder mm, sånt som man tänker att kanske kan vi sälja det eller ge bort det eller ta det till landet eller... Jag har varit en riktig lyxhustru och pillat navelludd  ;)


Dotterns kompis stannade hela dagen och innan jag skulle skjutsa dem till träningen åt vi lax med ris och sötsur sås. Det har även blivit en promenad på eftermiddagen tillsammans med maken.


Imorgon åker gubben och jag ut till vårt sommarställe för att kolla att allt är under kontroll. Det är inte dags att börja sova över där riktigt ännu eftersom det är så kallt, men snart är det vår och fågelkvitter och fika i solen och blommor som blommar och...

Rösta?


Yes...

Av Helga - 26 mars 2008 11:25


Det har ju varit mycket konståkning på TV på sistone och här ser du hur det kan gå...

Rösta?

Kossan.se
Av Helga - 26 mars 2008 09:34


Här knackade det på dörren redan vid 8-snåret och där stod en Martin (inte Timell, men nästan) som ska ge oss en offert på att byta ut våra två markiser på framsidan. Det mättes hejvilt och vi kikade på olika tygprover. Markiserna vi har nu har suttit uppe i ca 20 år trodde montören, dags att byta helt klart! Dottern har haft en kompis här i natt och nu börjar de vakna till. Igår fick de gå och hyra en film - "Pirates of the Caribbean 3", blev det.


Jag har funderat på att det skrivits en hel del om bloggare som får betalt av företag för att göra reklam för deras produkter i sina bloggar.


Det skulle jag aldrig göra - då följer man ju inte sitt hjärta och framstår som icke trovärdig! Så nu vet du det - om jag skriver om en plats, en vara, ett café eller dylikt så är det för att JAG gillar det - absolut inte för att göra reklam åt någon annan mot betalning.


Rösta?


Längtar.....

Av Helga - 25 mars 2008 22:19


Nu ska du få ett kanonrecept på våfflor...


  • Tag fram bilen eller cykeln och ta dig till affären.
  • Köp ett paket våffelmix.
  • Åk hem igen.
  • Vispa ihop ingredienserna enligt instruktionen på baksidan av våffelpaketet.
  • Grädda våfflorna en och en.

Färdigt!


Rösta?


Av Helga - 25 mars 2008 11:31


Jag kom hem lagom för att äta en andra frukost tillsammans med ungdomarna som just vaknat. Maken var i full färd med att beta sig igenom strykhögen... (då ligger han bra till!)


Inte så långt senare har båda ungdomarna gjort upp planer för dagen. Sonen packade väskan och åkte till en lagkompis och därifrån ska de direkt till träningen. Natten ska han tillbringa hos sin bästa kompis som också skulle komma till lagkamraten...


Dottern håller på att göra sig klar och ska snart iväg till sin kompis. Jag ska skjutsa henne eftersom jag ändå ska ut och köra bil. Det måste fyllas på i matförråden här hemma.


Jag läser i tidningar och bloggar att det är Vårfrudagen idag och då ska det naturligtvis serveras våfflor till middag. En soppa får det bli före och sedan våfflor, grädde/keso och sylt. Mmmmmmmm..... det blir fint det!


Rösta?


Av Helga - 25 mars 2008 08:33


Jag har inte hunnit skriva så mycket de senaste dagarna eftersom det varit så mycket annat med turnering, hotellboende och nu jobb...


Igår blev en lång dag arbetsdag och passagerare fanns det gott om. Jag såg på nyheterna att det även varit fullt med resenärer på vägarna. Dessa stora resdagar kan vara nog så besvärliga.


Morgonens första flight var "knökfull" och där var både privatresenärer och affärsresenärer med ombord. Jag pratade lite extra med två familjer som skulle på semester. En familj skulle vidare till Egypten och en skulle till Karibien. Det låter väl bara för härligt!! Vem skulle inte behöva lite sol på nästippen nu?


Rösta?




Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Skapa flashcards