Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under april 2007

Av Helga - 23 april 2007 13:44

I mitt jobb träffar jag många kändisar. En del är helt underbara och en del är allt annat än trevliga.


En kändis som är hur gullig som helst är Lill-Babs, men det visste ni väl alla redan.

Kungligheter har jag träffat; kungaparet, norske kungen, Kronprinsessan och Carl-Philp. De verkar ju i stort sett helt normala.

Mest kända artister jag stött på är Tom Jones och gruppen The Darkness.

Nobelpristagaren José Saramago hade en mycket ung fru.

Per Gessle med fru är skygga.

Göran Persson håller oftast på med korsord.

Glenn Hysén glömde sin tidning ombord, ALLERS, hi hi.

Mer skvaller nästa gång!!

ANNONS
Av Helga - 23 april 2007 10:13

Som flygvärdinna får man uppleva många intressanta saker i vardagen. I denna blogg kommer jag att berätta om mina upplevelser. Idag ska jag berätta om tre spännande spyor. Den kräsmagade får blunda....

* Alla barn under två år får en egen mindre plastinpackad flytväst som bara ska finnas vid den plats där föräldrarna sitter under flygningen . Döm om min förvåning när det efter flygningen var fullt av spya i plastförpackningen.

* På en charterflygning spydde den 60-årige mannen rakt ut över sitt bord. Den doften var inte kul att ha ombord resten av resan.

* Ett ensamåkande barn började må illa och rusade till toaletten i den bakre delen av planet. Tyvärr hann pojken inte riktigt ända fram utan kräktes på vägen över några andra passagerare.

MYSIGT JOBB!!ANNONS
Av Helga - 23 april 2007 09:58

Börjar dagen med frukost tillsammans med familjen. Alla är trötta efter en aktiv helg. Tvättmaskinen har satts igång direkt på morgonen och den är full med matchdräkter. När maken och barnen stuckit iväg får jag en stund för mig själv och jag läser igenom två dagstidningar som inte hunnits med i helgen. Ibland kan det vara skönt att vara skiftarbetare eftersom man får ledigt en halv dag som idag. Snart ska jag gå till affären och ladda upp med mat för veckan eftersom jag ska jobba och vara borta en hel del i veckan. På eftermiddagen börjar arbetsveckan med en flygning till Tyskland. Sedan kommer jag att stupa i säng fram emot 00.00

Av Helga - 23 april 2007 08:20

Nu snurrar tvättmaskinen överfull med matchdräkter . Vi åkte till  en cup och såg dottern spela  basket i helgen. Klubben åkte dit med tre breddlag  i min dotters åldersgrupp och lyckades gå till A-slutspel med alla lagen. Vi är jättenöjda!! Det är härligt att se alla ungdomar som kommer farande från hela Sverige och även från andra nordiska länder. Det är ca 2500 spelare som " kryllar" i stan. Mat, transporter, matcher, boende ska fungera.Arrangörerna ska ha en eloge!!

 På väg hem åkte vi via Stockholm och såg sonen spela match också. Jag har ju också verkligen varit sportig. Jag har iallafall träsmak i baken.Av Helga - 19 april 2007 14:20

Här sitter jag och kan inte annat. Har jour och måste finnas tillgänglig hela eftermiddagen och kvällen. På förmiddagen gjorde jag i alla fall lite nytta i trädgården. Det skulle ju bli regn så jag spred ut toppdress över gräsmattan. Oj, nu kommer min dotter hem från skolan så det får bli lite mer skrivet nästa gång. Kanske berättar jag om en basket cup då som går  av stapeln i helgen.

 Nej nu ska vi ta en fika med smattrande regn mot våra  nyputsade fönsterrutor.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

Följ bloggen

Följ Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag  med Blogkeen
Följ Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag  med Bloglovin'
62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se